mj.fotograf

  

Idag var det dags för tävling med "lagom ont" i tån och stel i sätesmuskeln så var det dags för 100m. Jag har känt mig trött senaste veckan och haft något högre puls än vanligt både under dagarna och på träning. Jag borde lyssnat bättre men efter 2 dagars vila tänkte jag att det kunde vara dags för några lopp.

Dagen började med försök vid 12.35 idag vilket var 30 minuter försenat vilket var tråkigt och sen var det som att springa i storm idag. det var -1,2 under vårat lopp har inte riktigt lärt mig hur jag ska hantera vinden men lyckades springa mig till final vilket kändes riktigt kul!

Det blev någon timmas nedvarvning innnan det var dags att börja väcka kroppen igen för att springa finalen på 100m. Det var riktigt varmt och skönt och jag fick bana 7. Jag var mer laddad till finalen men tån var inte riktigt med haha... kanske töntigt men smärtan ville inte alls ge vika så det var bara att bita ihop. Det var dags för start och bara att ge allt i finalen tillsammans med 6 stycken andra löpare.

Jag fick en bra start och tryckte så gott jag kunde. Kände dok att smärtan från sätet hämmaden löpningen och pulsen var något högre än annars, tecken på virus. Jag krigade mig till min 4e placering vilket kändes grymt kul med tiden 12,84 som jag verkligen är nöjd med. Jag hade inte en optimal uppladdning inför loppet och kroppen är inte riktigt 110% så det blir vila efter helgens tävlingar! 

Imorgon är det 200m som gäller vilket ska bli riktigt kul. Jag hoppas kunna få bättre laddning och att smärtan från sätet släpper lite tills morgon dagen. Jag har stretchat och masserat med "isbandyboll" lyckades få till bra tryck på sätet men vi får se. Det får bli massor med stretch i veckan inför Göteborg och Världsungdomsspelen...

Nu är det dags att fortsätta kvällen med att kika på friidrotts EM och bara ta det lugnt. Det gäller att komma i säng tidigt eftersom jag ska upp vid 07:30 imorgon. Loppet går vid 10:20 så det gäller att vakna och väcka kroppen innan det är dags att springa!

Puss 

Comments (0)
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS