mj.fotograf

Min historia och anledningen till varför jag vill vinna kosttillskott från Fitnessguru: Jag har i hela mitt liv varit överviktig, när jag i April 2012 bestämde mig för att för första gången försöka gå ner i vikt vägde jag 80 kg. Jag tyckte det var obehagligt att ha den övervikten till mina 161 cm, så jag bestämde mig. Och jag gjorde det på allra första försöket! Jag läste på om hälsa, träning och testade mig fram och tycker jag har funnit min grund. Jag har nu gått ner 25 kg och har de senaste 3 månaderna börjat träna mer intensivt, ca 5-6 gånger i veckan. Just nu arbetar jag som praktikant på ett hälsocafé, ett jobb jag tog för det var så nära mitt intresse. Lönen som praktikant är inte den bästa, men mina föräldrar har vart jättestöttande i min viktnedgång och min vilja att komma in i fasen att bli mer fit och bygga muskler så dom har hjälpt mig mer än jag någonsin kommer kunna tacka dom för.

Att vinna detta skulle betyda hela världen för mig just nu, jag vill så gärna utvecklas i träningen och bli bättre varje dag! Jag hoppas verkligen på detta! Tack för mig. :)

Jag blir inspierad och motiverad det finns inga ursäkter!

Hennes kusin är en lika stor inspiration på den manliga sidan. Han klev in på Gstar för att pröva kläder efter också ha gått ner otroligt mycket i vikt. Dagen efter mailade hans kusin till mig och det slog bara så rätt och jag hade min vinnare med detsamma!

Ett jättestort grattis till dig igen SAMINA!

heartFÖLJ HENNE PÅ BLOGGEN HÄR!  heart

 

DU ÄR EN STOR INSPIRATION!


 

Comments (0)
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS