mj.fotograf

❤️Glöm inte morsdag var min första tanke när jag jag gick upp! 

Vaknade kl 06:00 våldsamt hungrig tog en shaker med lite aminosyror och gick ut på en power walk i morgon solen 7,2km slutade det på himlar va skönt! 

Laddade med en god frukost,
Proteingröt med hallon innan det var dags för nästa pass.
09:30 studsade jag in på HOT MOJO på sats sjöstaden, 
55 minuter senare vred jag ut kläderna, fullständigt dyngsur! 

Ett fantastiskt härligt å svettigt pass i 38 graders värme...
Hoppas ni haft en lika bra start på denna söndag som jag! ❤️

 

Comments (1)
Sara-LouiseFasiken vad duktig du är!!2014-05-29 13:17

Gårdagens 3,5 timmars power walk som slutade i en oskön solbränna! Utöver det så var det kanon skönt och många kalorier rullade iväg. 

efter en sen med fantastiskt god omelett lunch så var det bara att njuta av solen innan det var dags för lite allmänt pyssel! 

 

Comments (0)

Persika/ mango alt passions / citrus med stevia. Uppfriskande dryck fylld med vitaminer (B,C,D selen & zink. Mina personliga favoriter under diet ❤️ Önskar er en fantastisk dag i solen! 

Comments (0)

Dubbelt upp idag med träning började dagen med hot mojo och avslutade med en power walk på 7km i den härliga kvällssolen! Imorgon blir det dubbelt upp igen med klasser och gym. Jag ska även passa på att njuta av solen om den tittar fram imorgon innan det är dags för jobb under kvällen...

Nu är det dags för en sista måltid och en massa vatten innan jag hoppar ner i sängen. Det känns bra efter att ha startat en mindre diet sen 5 veckor tillbaka. Jag började då på vikten 64kg sen jag bulkat upp mig från 58-64kg under 2013 samt en tid under 2014. Nu ligger fokus på att behålla styrkan så bra det bara gå men samtidigt tappa några kilon. Jag har satt en målvikt på 57kg vilket känns riktigt bra för mig och jag är laddad och motiverad till att nå detta.

Jag ligger idag på 1650kcal där den största delen är protein för att sedan ligga lågt med kolhydrater och även få in en god och bra mängd med fett. Jag ser till att väga maten och få i mig bra produkter med bra värden som ger mig den energin jag behöver!

Puss & god natt!

Comments (0)
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS