mj.fotograf

  

Uppdelad morgon löpning 4km löpning på 21, min runt 5min /km
+2 km PW på de totalt 6km ❤!

Efter löpningen blev det stretch och liten vila på balkongen innan det var dags för lunch! Jag gjorde ordning tortellini med spenat och ricotta fyllning. Det var så sjukt gott tillsammans med recovery och 2 ägg.

Det blev en riktigt höjdar start på min tisdag. Efter allt var roddat var det dags att svida om och fortsätta dagen med massor av skoj!

Comments (0)

Halloj på er!

Hur mår ni? hur har ni det med träningen & kosten? Jag har precis avlsutat 2 riktigt grymma projekt med 2 fantastiska kunder som jag varit fantstiska som nu fortsätter resan mot nya gryma mål! Detta öppnar plats för nya friska mål, 2 platser finns hos mig!

Mina utbildningar.

LPT Steg 1 / 2011 september
Stora grunden inom ämnena Anatomi samt Att arbeta som Personlig Tränare. Dessutom ingår de mycket nödvändiga grunderna inom fysiologi, näringsfysiologi samt biomekanik. Praktiskt fokuserar vi på att lära oss att lära ut grundläggande övningar inom styrka, stretch och kondition. ( även mer avancerat)


LPT Steg 2 / 2012 mars http://www.pt-school.com/
Den andra delen av LPT-utbildningen som tillsammans med Steg 1 ger dig din Internationella Licens, det "Blå kortet". Utbildningens huvudämnen är praktik, stretching, programdesign samt kostprogramuplägg och tester.
  

  • 2 terminer på karolinska institutet- Sjukgymnast programmet 
  • Baskurs barn & ungdom – Idrottshögskolan, Stockholm
  • - Tumbling Steg 1- Jakobsbergsskolan i Järfälla
  • - Trampett Steg 1 – Idrottshögskolan Stockholm
  • - Trampett Steg 2 – Idrottshögskolan Stockholm
  • - Spinningkurs – Lillsveds Idrottsfolkhögskola

Mm. & mer därtill...

 

Maila gärna mig på: m.johanssonpt@gmail.com

 

 

Comments (2)
Natalie PolatHej! Hur är lillsved? Jag bor i Helsingfors, men kommer att flytta till Stockholm inom en månad för att studera hälsa o idrott på Lillsved folkhögskola o hoppeligen kommer jag in på hälsocoach och PT efter det. Kan du säga någo mera om skolan o utbildningarna där? Verkar ligga lite avlägset från Stockholms centrum bara :/ 1000 tack för svar :)2012-08-01 11:53
Malin JohanssonHej Natalie! Jag har endast läst en kurs med spinning på Lillsved och gjorde 2 dagar efter jag kommit in på den utbildningen hälsopedagog. Ska jag vara helt ärlig från den upplevelsen var det inte alls något för mig. Jag kom in på Karolinska Instiutet till sjukgymnas samma vecka och tog den platsen istället. Jag hörde mycket dåligt om vad som skedde under den terminen på Lillsved. Lärarna är grymma på skolan och kan otroligt mycket! Eleverna däremot på den tiden var väldigt icke skötsamma och hade ett sätt som tyckte var riktigt oskönt! Det ligger långt från Stockholm centrum och går endast bussar in till staden som inte alls går särskilt ofta och på vintern vet man inte alls om dom går! jag hoppas att du hittar de du vill och att studierna går super för dig, stort lycka till med flytten till Stockholm! Det är bara till att fråga mer om det skulle var något du undrar över! Mvh Malin Johansson2012-08-02 13:45

 Nya heat, power, protein mm. Det kommer bli grymt, längtar!

Comments (0)

Glad, varmt, svettig, lycklig, sprallig, glad, energisk, hoppig, inspirerade, motiverad och bara upp över öronen galet på G!

Comments (0)
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS