mj.fotograf

In och gilla nu snyggingar!

40 000 LIKES = 40% på världens bästa och goaste jordnötssmör!!!

Ni har till midnatt på er heart behöver er support!

https://www.facebook.com/fitnessguru 

Comments (1)
totte...och dyraste!2012-07-02 14:07

  

Idag var det dags för tävling med "lagom ont" i tån och stel i sätesmuskeln så var det dags för 100m. Jag har känt mig trött senaste veckan och haft något högre puls än vanligt både under dagarna och på träning. Jag borde lyssnat bättre men efter 2 dagars vila tänkte jag att det kunde vara dags för några lopp.

Dagen började med försök vid 12.35 idag vilket var 30 minuter försenat vilket var tråkigt och sen var det som att springa i storm idag. det var -1,2 under vårat lopp har inte riktigt lärt mig hur jag ska hantera vinden men lyckades springa mig till final vilket kändes riktigt kul!

Det blev någon timmas nedvarvning innnan det var dags att börja väcka kroppen igen för att springa finalen på 100m. Det var riktigt varmt och skönt och jag fick bana 7. Jag var mer laddad till finalen men tån var inte riktigt med haha... kanske töntigt men smärtan ville inte alls ge vika så det var bara att bita ihop. Det var dags för start och bara att ge allt i finalen tillsammans med 6 stycken andra löpare.

Jag fick en bra start och tryckte så gott jag kunde. Kände dok att smärtan från sätet hämmaden löpningen och pulsen var något högre än annars, tecken på virus. Jag krigade mig till min 4e placering vilket kändes grymt kul med tiden 12,84 som jag verkligen är nöjd med. Jag hade inte en optimal uppladdning inför loppet och kroppen är inte riktigt 110% så det blir vila efter helgens tävlingar! 

Imorgon är det 200m som gäller vilket ska bli riktigt kul. Jag hoppas kunna få bättre laddning och att smärtan från sätet släpper lite tills morgon dagen. Jag har stretchat och masserat med "isbandyboll" lyckades få till bra tryck på sätet men vi får se. Det får bli massor med stretch i veckan inför Göteborg och Världsungdomsspelen...

Nu är det dags att fortsätta kvällen med att kika på friidrotts EM och bara ta det lugnt. Det gäller att komma i säng tidigt eftersom jag ska upp vid 07:30 imorgon. Loppet går vid 10:20 så det gäller att vakna och väcka kroppen innan det är dags att springa!

Puss 

Comments (0)

 Hon gör det hon springer och vinner EM GULD TILL SVERIGE PÅ 400m! Hon sätter Svenskt rekord igen och springer så sjukt bra, alltså jag får tårar av glädje detta är magiskt!!!

Imoron är det Nil de Oliveras tur att springa final på 200m så sjukt bra! Sverige har verkligen visat en helt annan nivå detta mästerskap så sjukt grymt att se! Stolt som fan över er, hoppar runt och är så himla glad!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/friidrott/article15053315.ab

*Moa Hjelmer tog överraskande EM-guld på 400 meter i Helsingfors.

– Helt sjukt! Jag är så himla glad bara.. och trött!, säger hon efter triumfen.
laugh

Stort grattis!!!

Comments (0)

 

 Sovit 9 timmar inatt och som en prinsessa så himla gott! Känner mig verkligen utvilad och solen skiner ute. Det känns verkligen som en sommar dag, äntligen så slipper jag frysa om dagarna. Dags för några timmars jobb innan det är dags för en mysig kväll. Jag kommer att följa EM under hela dagen via mobilen och hålla tummarna för alla våra svenska friidrottare. Imorgn är det dags för mig 100m ska det springas vilket ska bli riktigt kul!

Idag blir de bra med mat och uppladdning inför imorgon, har vilat 2 dagar nu vilket känns riktigt bra. Nu hoppas jag på att vädret är med mig imorgon det vore så himla kul. Nu har jag verkligen fått riktigt grym inspiration från EM så nu är det bara ösa under helgen!

 ....

heart

Comments (2)
GästVill börja med att säga tack för en bra och inspirerande blogg! Jag har sett dina bilder om din viktnedgång, grymt bra jobbat! Du är min största inspiration. Jag försöker gå ner i vikt nu, och undrar hur du gjorde med godis och sånt när du gick ner i vikt? Hoppade du över det helt eller åt du någon gång ibland? Förstörs viktnedgången om man äter lite godis en gång i veckan? Mvh2012-06-29 16:28
Malin JohanssonHej Gäst! Vad roligt att höra blir verkligen jätteglad att jag kan nå ut till så många och insiprera er! :) tack så himla mycket, de gäller att lägga tid och ha mål tålamod och massa energi och aldrig ge upp så går det verkligen vägen med det man vill!!! jag hade en dag i veckan då jag åt typ lördagen då åt jag vad jag vill under typ några timmar varierande mellan 4-12 timmar :) en dag i veckan! men då hade jag en daglig förbrukning på X antal tusen kcal och såg till att ligga underskott på kcal när min dag kom då jag kunde äta :) men de är så himla individuellt allt .. jag har något som funkar för mig men det behöver inte betyda att de funkar lika bra på någon annan .. därför det är bra att ta hjälp utav PT / kostrådgivare för att få bästa sätt :) för just dig! :) 2012-06-29 23:02
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS