mj.fotograf

Jag jobbade fram till 20:00 idag och efter det var det bara att handla allt som var slut. Det var påfyllning av kvarg, funlight, blåbärsbröd och jordnötssmör. Dagen på jobbet var lång idag men har vilket fall som helst fått i mig alla mål maten idag. Mellanmålet var VP2 och jordnötssmör och till lunch blev det 6 ost skivor, 4msk kvarg, VP2 och 1 msk jordnöttsmör eftersom jag var tvungen att äta i bilen...

Jag klämde till med samma mål på eftermiddagen med VP2 och jordnötssmör tillsammans med 4msk kvarg igen såklart! Jag var riktigt törstig efter allt det där så svepte nästan 2 liter vatten, kanske ska ansöka som "kamelstatist" ? Nej men jag kände mig riktigt urvätskad så det var skönt att fylla på med vätska.

Nu har jag varit hemma några timmar och roddat med allt inför fredagen. Jag har lagt fram allt jag ska ha med mig imorgon, fixat frukosten och matlådor. Jag börjar klockan 11.00 imorgon men har en hel del att göra innan det!

Jag är så galet trött nu att jag skulle kunna somna stående så jag tror att det är bäst att jag släcker lampan och säger tack för idag! Imorgon är det fredag och snart helg vilket jag ser framemot. Det kommer hända en massa skojiga saker under helgen så jag kommer verkligen ha det fullt upp men det ska bli kul!

Puss, sov gott!

Comments (0)

Jag startade min dag med att väga mig 56,2 kg vilket jag är nöjd med! Jag hoppas kunna ligga stadigt på runt 55-56 kg när utomhussäsongen böjar vilket är i slutet av Maj.

Jag gjorde ordning frukost och idag blev det som alltid 4 msk kvarg, 1 proteinshake, kopp te och 2 LC blåbärsbröd med ost på vilket gjorde susen. Jag packade ordning träningsväskan och bytte om innan det var dags att rulla mot SATS i Sickla. Nathalie var redan där när jag kom vid 07:30 vi satte igång träningen direkt mitt andra pass med henne, hon körde 100% medan jag la mig på lite mer mysträning 50% och instruerade henne i övningarna.

Gym- Bröst/axlar - mage

 • Bänkpress - stege 12-4 reps. 20-35kg
 • Lutande hantelpress stege 12-4 7-10kg
 • Kabeldrag underifrån/ovanifrån 3x10 2,5
 • 3x6 strickta armhävningar med händerna på skivstång
 • 2x20 hantelpress med armbågar framåt 4kg
 • 2x10 kabeldrag åt sidan med lutad kropp
 • 2x20 pushdowns 12kg
 • 2x10 liggande repdrag till ansiktet , skuldror & ländrygg kontakt med golvet hela tiden 10kg
 • utåt/inåt rotation för axelled 3x10  1,5kg

Mage

 • 2x12 crunches med kudde under ryggen
 • 2x12 fällknivar med pilatesboll mellanbenen , flytta till armar och omvänt
 • 2x20 rotation med viktplatta , sittande i grupperade fällkniv
 • 1x16 hö/vä liggande sido crunches med lyftben hela tiden

Jag fyllde på med protein direkt efter passet innan det var dags att säga hej då till Nathalie. Hon körde på riktigt bra idag vilket kändes kul och hon hade redan träningsvärk sen tisdagspasset så är stolt över hennes prestation idag!

Nu är jag hemma igen och har precis duschat och bytt om. Jag har tankat bilen och roddat med dagens matlådor så nu är det dags att rulla in mot jobbet!

Jag längtar ännu mer till helgen idag det kommer hända massa roliga saker! ta hand om er så hörs vi senare...

Puss puss!

Comments (1)
NattisGryyyymt pass idag! Mina armar bara skakar och skakar hela tiden. Lugnt att jag kopierar övningarna ? :) Tack för idag! Puss2011-03-31 10:06

Jag har alltid önskat att få vara en inspiration utåt till andra! Jag har velat detta sen jag var liten, sådär runt 10 års ålder att få vara ett ansikte utåt. Jag vill inspirera människor till att komma igång med träningen och kosten. Att våga  tro på sig själv och ta för sig för att lyckas och nå sina mål i livet!

Comments (3)
jimmy jimmyLycka till, hoppas att du vinner.. 2011-03-31 07:23
Elin -TräningstokigNu har jag röstat på dig :)2011-03-31 09:16
Malin JohanssonStort Tack för er röst! 2011-03-31 11:03

Jag trodde det helt seriöst var lördag när jag vaknade imorse!  Jag var kusligt nära att klicka av alarmet och somna om men sen vaknade jag till liv... Det hade inte varit så himla stiligt att vakna vid lunch och tänka vad fan hände? Jag tog mig upp tillslut vilket var bra. Det var bara att rodda med frukost, packa träningsväskan och göra sig ordning för att åka in mot jobbet!

Timmarna tågade på och det var dags för mellanmålet vid 10:00 , VP2 och1 msk jordnötssmör tillsammans med massa vatten! Jag slet på och började bli lite små trött eftersom jag somnade sent under natten som var. Jag krigade på och vis 13:00 var det dags för lunchen vilket kom väl till pass...

100g kvarg, 100g kyckling, 1 msk jordnötssmör, 6 ostskivor och en Celsius jordgubb/kiwi. Det var riktigt mysig och glad stämning uppe på jobbet idag och Jessica på order fixade så att alla röstade på mig! Tack så himla mycket känns jätteroligt att ni alla ville hjälpa mig med det... ( Fitness Model search 2011) SV. kosttillskott.

Efter lunchen var det bara att slänga sig ut för några timmars jobb innan det var dags för mat igen. Det blev 50g kvarg, VP2 och 1 msk jordnöttsmör vid 16:00 tiden. När jag väl slutade så rullade jag vidare mot träningen i Sätra vilket började med att jag tog en powernapp i bilen på 20 minuter. Det gjorde verkligen susen att bara få varva ner några minuter och ladda om inför träningen.

Friidrott- snabbhet på 90% fart ( jag fyllde på med Beta-alaninet & Tyrosinet innan träningen)

 • 10 minuter jogg
 • stretch/tänj
 • löpskolning 9 olika övningar
 • 1 lång stegring 150m
 • 3x150m 90% 7 min vila 20,06 / 20,4 / 20,5
 • nerjogg
 • stretch

Det var protein ca 20 minuter efter passet efter som jag behövde komma ner i varv. Tog min shake och 1 äpple innan jag rullade vidare mot nästa träning. Jag var riktigt nöjd med dagens pass och jag orkade hålla hela vägen in i mål med samma steglängd som i början av loppet vilket kändes bra!

Gymnastik

 • akrobat styrka - 10 salto (bakåt volt, stilla stående)
 • 10st frivolt stillastående
 • 10 flickisar
 • 10 handvolter
 • Trampett höga frivolter med kontroll till semihårt
 • styrka
 • stretch

Nu är jag hemma igen och har varit det sen 22.00 så otroligt trött! Jag har fått i mig mat och protein(VP2) tillsammans med en massa vatten eftersom jag inte fick i mig tillräckligt under/efter träningen. Jag ska strax sova vilket ska bli så himla skönt. Jag  har packat träningsväskan, mat och roddat med frukost inför imorgon...

Tack för idag, jag ser verkligen framemot helgen!

Puss & kram

 

Comments (1)
Where DreamsEndRealityBeginsJag måste bara säga... WOW!! Vilken hall ni har!? Vart finns den? Lycka till med Finalen i fitness tävlingen ;P2011-03-31 08:45
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS