mj.fotograf

Jag har inte så mycket att skriva om idag är så himla trött! Klockan ringde vid 06:00 gjorde mig ordning packade ner mat osv innan det var dags att rulla mot jobbet! Det flöt på fram till lunch, tog bilen hem på min lunch käkade kyckling och kvarg innan det var dags att åka in igen...

Det blev protein shake och jordnötssmör till mellanmål så himla gott och hade även 1 Celsius i bilen! Det behövdes verkligen idag har varit sjukt trött och frusit hela dagen! Brr*

Det var slut vid 17:00 då tog jag bilen till eaststreet tatooing för att göra min andra laser behandling på min tatuering! Det tog 5 minuter och kostade mig 600:- billigt? Inte direkt men jag kan lugnt säga att jag gillar den brännande och stickande känslan i huden så nu är det bara vänta 6 veckor till nästa besök.

Nu är jag hemma igen och har hunnit med att stoppa i mig middag det blev kyckling och kvar igen tillsammans med en burk cola zero cherry riktigt god! Det är dags för en varm dusch och sedan krypa ner i sängen till en bra film!

  

Sov gott, puss!

 

Ps. Här är Nathalie som jag hjälper med träning & kost http://nathalie2.blogg.se/

Comments (0)

Gymnastik träning

 • 30 minuter tumbling uppvärmning + stretch
 • 40 minuter matta - framåt
 • Frivolt handvolt frivolt
 • Hanvolt frivolt, grupperad 6 sträckt
 • Flickis sträckt
 • Trampett 40 minuter dubbelsträckt framåt
 • stretch

Jag fyllde på med Beta-alaninet innan träningen vilket gjorde susen hade aldrig orkat köra på så bra annars! Efter passet var det bara att fylla på med protein innan det var dags att rulla hemmåt...

Nu är jag hemma igen och har hunnit fixa med mat och träningskläder tills morgondagen!  Jag har precis duschat och hoppat ner i min pyjamas så det är bara att släcka lampan och ge sig in i drömmarnas värld!

  

Sov gott, puss!

Comments (1)
Trinelin TrinelinDet verkar så himla roligt med gymastik! :D Som att få leka av sig som när man var liten ju!2011-02-28 07:35

Min telefon ringde vid 09:00 och det var bara att kliva upp! Jag gjorde ordning frukost vilket var riktigt bra, packade väskan och bytte om till träningskläder. Jag rullde vidare mot Spånga för att jobba med barnen...

Det gick riktigt bra med barnen men var bra trött under dom timmarna! Jag rullade hem efter jobbet och stannade i Hammarbysjöstad för att köpa ett flak med kvarg. Efter det var det dags att åka hem och göra ordning en sen lunch vilket blev riktigt gott. Jag gjorde ordning kyckling tillsammans med 100g kvarg och en cola zero. Nu är det strax dags att göra sig ordning för dagens träning i Enskedehallen (gymnastik) jag är riktigt trött men ska köra på så hårt jag kan.

Jag täntke fylla på med lite protein och Beta- alanin innan träningen så kommer jag säkerligen orka mer. Det är träning mellan 18-21:00 ikväll och sen är det raka vägen hem till sängen!

Puss!

Comments (0)

Klockan ringde vid 08:30 vilket var skönt eftersom jag somnade innan midnatt igår! jag gjorde mig ordning, packade väskan med träningskläder och protein såklart! det blev en riktigt god frukost som vanligt och jag kunde inte klaga på en underbar morgon...

Det var bara att sätta sig i bilen och rulla ut mot nya äventyr, en sväng hit och dit innan jag landade på jobbet för omfoliering av bilen. Det gick snabbt och smidigt vilket var riktigt bar eftersom jag sedan skulle vidare för att fixa mina naglar på söder. Efter att jag var klar där så åkte jag hem en kort sväng för att sedan rulla vidare ner mot SATS Sickla för att möta upp Ullrika!

Ullrika är min tränare i gymnastiken men nu är det jag som även hjälper henne med träning och kosten. Vi har lagt upp 6 pass tillsammans dom kommande tiden och vi hörs dagligen om träningen och kosten. Hon är i bra form men vill komma i ännu bättre form vilket jag tycker är otroligt roligt! Idag var första passet med henne och jag fick även chansen att mysträna några övningar medan jag körde skiten ur henne!

Gym- axlar/rygg & mage

 • 2x20 hantelpress armbågar framåt 6kg
 • 2x20 hantellyft åt sidan 5kg
 • 2x20 kabeldrag åt sidan 2x10 5kg
 • 2x20 pushdowns 15kg
 • 2x20 högrodd med rep 7,5kg
 • 2x15 sittande enhandsrodd med vridning
 • 2x15 liggande repdrag med raka armar till nästan 7,5kg
 • 2x15 latsdrag 35kg
 • 2x20 smala latsdrag/rodd 25kg
 • 2x12 ryggresningar ett ben utanför knip med rumpan på slutet
 • 2x5 brutalbänk 1= rakt/hö/vä
 • 2x12 crunches med kudden under ryggen ( pressa ner ryggen hela tiden)
 • 1x16 hö/vä crunches
 • 1x20 grupperade fällknivar med fötterna på pilatesboll
 • stretch

Det blev påfyllning med protein direkt efter passet och jag laddade även med Beta-alaninet innan och fick alla härliga stickningar som vanligt! Det ger verkligen riktigt bra med energi och jag orkar verkligen mer än vad jag brukar. Efter träningen så var det dags för lite mat och snack om träningen/kosten.

    Jag rullade hem strax efter klockan 17:00 med ett stopp först på Forum nacka där jag shoppade lite och sen åkte vidare ner till ICA MAXI. Jag hittade en jättefin tröja på Ginatricot, ett jättefint halsband från SISTERS och 2 fina inredningsdetaljer till mitt rum!

Det blev lite mat inköp på MAXI dels lite citron te, en semla till min lillebror och till mig själv blev det lite brieost samt sockerfria digestive endast 9,5g Kolhydrat per kex och brieosten med endast 1,0g kolhydrat, 25g protein & 11g fett!

Nu har jag hunnit med att städa hemma och skrivit ikapp på bloggen. Jag har inte hunnit med allt eftersom jag haft det så himla mysigt om dagarna! Klockan är snart 20:30 och det är dags för en dusch och sedan blir det en lugn men härlig fredag. Imorgon är det jobb och träning som gäller för min del hela dagen och sen är det bara se till att lägga sig i bra tid och ladda för en ny vecka!

Take care, puss!

Comments (0)
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS