mj.fotograf

Jag har nog aldrig varit den tjejen som gillar rosa men sen jag blev brunett så har det ändrats. Det känns som allt med färger faller så mycket lättare till när man är brunett. Det blir skillnad på både kläder och smink, allt ser inte lika hårt ut och det går att våga mer i sin stil. Jag är fortfarande ovan med mitt bruna hår men jag gillar det!

Jag trodde aldrig att jag skulle våga lämna mitt blonda hår men är glad att jag gjorde det. Det pratas och diskuteras om att insidan är det som räknas och utsidan inte spelar någon roll! Jag kan hålla med om att det finns mycket på insidan som man alltid inte ser eller lägger ner tid på att komma till men utsidan är otroligt mycket den med. Jag kan själv säga att sen den dagen jag blev brunett så fick jag ett helt annat bemötande av människor.

Jag kände att mitt utseende blev lugnare, mognare och seriösare. Jag kan absolut säga att det finns dagar då jag verkligen saknar mitt blonda hår men jag trivs otroligt mycket som brunett. Det är höst just nu och vinter sen vet man aldrig vilken färg sommaren kommer med. Jag kan även säga att kläder med starka färger, smink och smycken faller mer på plats med ett mörkare hår. Jag ska fixa mitt hår igen innan julen, det blir troligtvis lite slingor men kommer stanna som brunett ett tag till!

Nu har jag snackat tillräckligt med strunt för idag men något som jag tänkt på. Det är snart dags att åka över till lägenheten i Årsta och vänta på att Johan kommer hem!

Comments (0)

Det var riktigt skönt att få sova en timma längre idag! Jag vaknade upp vid 09:30 gjorde frukost och packade väskan inför jobbet. Tog bilen till Bromsten för att jobba med barnen mellan 11-14:00. Det gick bra men måste säga att dom var lite extra busiga idag men det gjorde inget.

Åkte hem direkt efter jobbet med ett mellanstopp på willys för att handla lite mat till kvällen. Jag och Johan ska laga middag ikväll så himla mysigt. Jag har fixat fläskfilé, klyftpotatis med en riktigt god sallad till och sen får vi inte glömma cola zero!

Jag är helt slut efter träningen igår och allt städande! Kvällen kommer att bli lugn och jag laddar inför imorgon med jobb och träning. Jag ska bara vara med Johan ikväll och ha det mysigt.

Puss!

Comments (0)

Comments (0)

Jag har nyss kommit hem efter några timmar i lägenheten. Det blev en thai till middag med friterad kyckling och sötsur sås, riktigt gott måste jag säga! Nu är jag hemma igen och tänkte absluta kvällen med en film och sen sova!

Jag har dukat upp med cola zero och pepparkakor, första för i år! Det smakar riktigt bra, det är nästan så jag får lite julrysningar i kroppen. Jag har faktiskt reda planerat mina julklappar i år och jag har redan köpt min första!

Nu är det slut skivet för idag, sängen väntar och ett mysigt god natt samtal! Jag kommer sova som en prinsessa inatt känner jag, riktigt slut efter en härlig dag...

  

 

Comments (1)
Amanda Soh, pepparkakor! :]2010-10-30 23:37
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS