mj.fotograf

Jag är fortfarande sjuk vilket suger riktigt hårt, Jag vill kunna träna och jobba inte bara ligga hemma och sova. Jag vaknade hemma hos killen idag, gjorde frukost och köre honom till jobbet. Åkte sedan hem och bäddade ner mig igen, sov till klockan 11:00. Jag tog bilen över till killen för att äta lunch med honom på jobbet oxh nu är jag hemma igen. Idag kommer det bli en lugn dag, väntar på att han ska sluta så att vi kan åka hem dit.

Min älskling fyller nämligen år imorgon och vi ska fira det idag eftersom han åker till Göteborg imorgon. Vi ska ut och äta på koh phangan på söder vilket ska bli riktigt trevligt och efter det hem för lite presentöpning.

Jag har lyckats väldigt bra med presenterna till min älskling måste jag säga så vi får se vad han säger ikväll!

Älskar dig Johan!

Comments (0)

Nu är jag inne på dag ? jag vet inte och det är riktigt surt att vara sjuk! Jag vill vara frisk och kunna jobba på mitt nya jobb, träna och inte bara ligga ner bäddad och vänta på att min älskling kommer hem...

Comments (0)

Älskar dig Johan!

Comments (0)

Jag är sjuk så blir hemma från jobbet idag. Min älskling för pyssla om mig när han kommer hem från jobbet. Jag ville bara att han skulle ligga kvar med mig i sängen när klockan ringde! Jag får helt enkelt vänta tills han kommer hem så vi kan laga middag, kolla idol och sova!

Puss

Comments (0)
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS