mj.fotograf

Turkiet / Kemer 2 dagar har gått och det är bara så sjukt underbart här! Det är strålande sol och över 37 grader i skuggan. Kemer omsluts av en enorm bergskedja hur häftigt som helst. Hotellet är hur bra som helst och maten med, det finns inte mycket negativt här!

Det finns gym på hotellet, spa, spel och så mycket mer. Det finns en massa att göra och det blir lite utflykter till veckan som kommer. Kemer är verkligen ett ställe som rekommenderas varmt, det beskrivs som den turkiska rivieran. Det är riktigt häftigt och bara så magiskt att vara här och jag är så kär i min älskling!

Han är världens finaste, han har tagit mig med storm och jag kan inte sluta tänka på dig min älskling. Du är det bästa som hänt mig och jag vill inte vara utan dig!

Comments (0)
Comments (0)
Comments (0)

Jag har världens mysigaste och finaste kille, han är underbar på alla sätt och vis! Min prins min räddare i  nöden, älskar dig hur mycket som helst!

allt är bara sagolikt med dig, du bjuder på middag håller om mig och jag är din älskling! Jag  är bara så himla glad, pirr i hela magen...

Puss!

Comments (0)
0 av 1
TWITTER
2 yearss ago malinpt
❤️Missa inte kostföreläsningen på vloggen ❤️😊😍 https://t.co/UZ7HvIE2aD
2 yearss ago malinpt
https://t.co/0pONEJJjDA
2 yearss ago malinpt
Träning med Niklas Wadman i vloggen 😃😋👌🏻https://t.co/c5jJ46DRqS
2 yearss ago malinpt
Snart så ☀️🍹 https://t.co/wSvWfAeqih
2 yearss ago malinpt
Intervaller https://t.co/EDLH0RXrez
OPTIONS